Avalanche stopt… hier

DSC04189Mijn schrijfcarrière stond nog in de kinderschoenen (of eigenlijk: babyslofjes) toen ik begon met bloggen. Ik zocht naar een geschikt pseudoniem, omdat ik dat (nog) niet onder mijn eigen naam durfde. Het werd, zoals jullie inmiddels weten, ‘Avalanche’.

In de afgelopen jaren heb ik hier met ontzettend veel plezier columns en verhalen gepubliceerd. Ondertussen groeide ik  op schrijfgebied en begon ik een eigen bedrijf. 

TekstFontein  kreeg een eigen website die ik regelmatig met nieuws, columns op het gebied van tekst en taal en allerlei wetenswaardigheden aanvul.

Mijn cv, persoonlijke informatie, korte verhalen en reisverhalen vonden een plek op ChristienRomp.nl.

Toch bleef ik vasthouden aan Avalanche voor mijn columns en vervolgverhalen. Vorige week besefte ik opeens dat ik haar bescherming niet meer nodig heb, haar ben ontgroeid en daarom neem ik definitief afscheid van mijn lang gekoesterde pseudoniem. Met een beetje pijn in mijn hart, dat wel.

Dat Avalanche stopt, wil natuurlijk niet zeggen dat er niets meer te lezen valt, Voortaan vind je wekelijks een nieuwe column of een nieuw verhaal op ChristienRomp.nl. 

De mooiste columns en verhalen die ik hier tussen 2009 en 2013 heb gepubliceerd vind je er ook.

Graag verwelkom ik je daar! 

Advertenties

4 thoughts on “Avalanche stopt… hier

  1. Hoi Christien! Het is ook niet belangrijk dat je ook nog schreef onder je pseudoniem. Je trouwe lezers, volgers blijven je toch trouw. Zolang we je maar kunnen blijven lezen zijn we/ik allang tevreden. Vaarwel Avalanche, Welkom terug lieve Christien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s